Τηλεόραση

Θεαματικά acts και ερμηνείες που δίχασαν στο 6ο Fame Story Live με τον Νίκο Κοκλώνη

Το πρώτο trend στο Twitter ήταν για άλλη μια φορά το live του Fame Story, που διήρκησε 7 ώρες. Τα tweets στο X ήταν πάνω από 6.500. Οι σπουδαστές του “Fame Story” έκαναν μια εντυπωσιακή έναρξη και το 6ο live προσέφερε πολλή μουσική και πολλές εκπλήξεις!

Οι σπουδαστές ανέβηκαν στο stage τραγουδώντας το κομμάτι «Can’t Stop the Feeling!», που έχει ερμηνεύσει ο Justin Timberlake.

Υπό τους ήχους του ξεσηκωτικού «Γεια σου ομορφόπαιδο» έκανε την είσοδό του ο Νίκος Κοκλώνης, κάνοντας… το σταυρό του που έπαιξε ένα κομμάτι στα μέτρα του, πειράζοντας μάλιστα τον Light αν γνωρίζει το συγκεκριμένο τραγούδι.

Η Αριστέα, η Megan και ο Στράτος ήταν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση της εβδομάδας. Αυτή τη φορά, όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης, το κοινό έδωσε ασυλία στην Αριστέα. Το καρδιοχτύπι ξεκίνησε για έναν άλλο σπουδαστή του “Fame Story”, τη Μαίρη που επέλεξαν οι καθηγητές της ακαδημίας ως υποψήφια προς αποχώρηση, εξηγώντας πως εντοπίζουν μια στασιμότητα στην εξέλιξή της.

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν η εμφάνιση της εκρηκτικής Λένας Ζευγαρά, που με ένα μοναδικό medley ξεσήκωσε το τηλεοπτικό κοινό και απογείωσε το κέφι στο πλατό του Fame Story!

To #famestorygr ήταν για ένα ακόμα live πρώτο trend στο twitter για 7 ώρες με περισσότερα απο 6.500 tweets.

Και αυτή τη φορά πολλές από τις ερμηνείες των σπουδαστών δίχασαν την κριτική επιτροπή. Στο τέλος του έκτου live show, ο Αντώνης Ρέμος ανακοίνωσε την απόφαση της κριτικής επιτροπής να ολοκληρώσει το ταξίδι του στο Fame Story ο Στράτος.

Πηγή:HappyTv.gr