Τηλεόραση

Fame Story: Όσα θα δούμε στο 6ο συναρπαστικό Live

Το 6 ο συναρπαστικό Live με τον Νίκο Κοκλώνη, Απόψε, Παρασκευή 3 Νοεμβρίου, στις 21:00 στο Star!

Το 6ο, ανατρεπτικά συναρπαστικό, Fame Story Live με τον μοναδικό Νίκο Κοκλώνη έρχεται απόψε, Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στις 21:00!

Οι σπουδαστές της πιο διάσημης μουσικής, τηλεοπτικής Ακαδημίας θα αναμετρηθούν και αυτή την εβδομάδα με τη σκηνή, ελπίζοντας να μείνουν ζωντανοί και να παραμείνουν στο Fame Story!

Η ταλαντούχα και λαμπερή Λένα Ζευγαρά είναι η καλεσμένη της βραδιάς και θα εμφανιστεί στην εντυπωσιακή σκηνή του Fame Story Live!

Η Αριστέα Αλεξανδράκη, η Megan Alcandara και ο Στράτος Τζώρτζης, είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση και έρχονται στο Live για να εντυπωσιάσουν και να κατακτήσουν το κοινό αλλά και τους καταξιωμένους κριτές, Αντώνη Ρέμο, Ελένη Φουρέιρα, Γιώργο Αρσενάκο και Light με τις ερμηνείες τους!

Ένας, όμως, από αυτούς θα απαλλαγεί από την αγωνία, καθώς ο Νίκος Κοκλώνης θα ανακοινώσει σε ποιον χάρισε την ασυλία το τηλεοπτικό κοινό, μέσω της ψηφοφορίας, που ήταν ενεργή καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και μέχρι λίγες ώρες πριν από την έναρξη του Fame Story Live.

Πολύ σύντομα, όμως, θα ξεκινήσει το καρδιοχτύπι για ένα νέο παίκτη, καθώς ο Νίκος Κοκλώνης θα ανακοινώσει ποιος ακόμα σπουδαστής είναι υποψήφιος προς αποχώρηση, μετά από απόφαση του συμβουλίου των καθηγητών, σύμφωνα με την πρόοδο που σημείωσαν όλη την εβδομάδα. Σε ζωντανή σύνδεση με την Ακαδημία, το συμβούλιο των καθηγητών θα αιτιολογήσει την απόφασή του. Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για τη βραδιά γίνονται και πάλι τρεις!

Οι σπουδαστές θα ζήσουν την κορύφωση των προσπαθειών, που έκαναν όλη την εβδομάδα, όταν θα ανέβουν στη θεαματική σκηνή του Fame Story Live για να ερμηνεύσουν το τραγούδι, που τους έχει ανατεθεί.

Στο τέλος της βραδιάς, το κοινό θα σώσει έναν από τους υποψήφιους μέσα από την ψηφοφορία του Live, ενώ η dream team των κριτών του Fame Story  Live θα κληθεί να πάρει μια δύσκολη απόφαση.

Για ποιον από τους δύο υποψήφιους το ταξίδι του Fame Story θα φτάσει στο τέλος του;

Δείτε εδώ το trailer του 6ου Fame Story Live:

Πηγή:HappyTv.gr