Μουσικά νέα

Ιουλία Καλλιμάνη: Το closing party στις 27/4 στο Tokyo μετά από 8 μήνες επιτυχίας (βίντεο)

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη, ολοκληρώνει τις εμφανίσεις της στο Tokyo, με το απόλυτο closing party, το Σάββατο 27 Απριλίου.

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια, κέρδισε αναμφισβήτητα, το φετινό στοίχημα της διασκέδασης, πρωταγωνιστώντας, σε μία από τις μεγαλύτερες νυχτερινές σεζόν, που έχουν γίνει ποτέ στην Αθήνα, και όχι μόνο, σημειώνοντας όλους αυτούς τους μήνες, sold out, κάθε βράδυ!

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη, που κατάφερε να ξεχωρίσει και να αγαπηθεί από τον κόσμο, ακόμη περισσότερο με τις νέες επιτυχίες της, όπως το «Από Εμένα είναι όχι», το «Έφυγε», το «Αναισθησία», σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα τραγούδια της, που κατάκτησαν το Spotify, το Youtube, τα airplay σε Ελλάδα και Κύπρο, μα πάνω από όλα τον κόσμο, υπόσχεται να δώσει όλο το μουσικό της είναι onstage, για δύο τελευταίες μοναδικές εμφανίσεις στο Tokyo, την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Απριλίου!

Μετά το τέλος των νυχτερινών εμφανίσεών της στο Tokyo, η Ιουλία Καλλιμάνη, έχοντας στο πλευρό της τον παραγωγό και μέντορά της, Μιχάλη Τουρατζίδη, προετοιμάζονται πυρετωδώς για το special summer live tour της, αλλά και για πολλές μουσικές εκπλήξεις, που θα προκαλέσουν έκπληξη, και θα συζητηθούν!

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

@tokyo_theater_athens 4 τελευταίες εμφανίσεις για να τελειώσει αυτή η μαγική σεζόν! Σας ευχαριστούμε για όλα🫶🏻 #iouliakallimani #michaeltouratzidis #tokyotheaterathens #athensgreece #athensbynight #efyge #fy #fyp @Ioulia Kallimani @Michael Touratzidis ♬ πρωτότυπος ήχος – tokyo_theater_athens