Θέατρο

Παρενέργειες: Μόλις κυκλοφόρησε η special παράσταση του Αλέξανδρου Τσουβέλα

Αντέχετε 2 ώρες κωμωδίας;

Το νέο stand-up comedy special του Αλέξανδρου Τσουβέλα ήρθε! Αντέχετε 2 ώρες κωμωδίας;

Η παράσταση με τίτλο “Παρενέργειες”, μετά από πολυάριθμα sold out σε Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό, είναι τώρα διαθέσιμη αποκλειστικά στο www.tsouvelas.gr.

Η βιντεοσκόπηση έγινε κατά τη διάρκεια της περιοδείας του 2022 σε διάφορες τοποθεσίες, τα κείμενα και φυσικά η παρουσίαση είναι του Αλέξανδρου Τσουβέλα, ενώ την σκηνοθεσία έχει επιμεληθεί ο Μάκης Παπαγεωργίου.

Μπείτε λοιπόν στο www.tsouvelas.gr και απολαύστε την…

BHMA 1: Πραγματοποιήστε την πληρωμή (8€ (συν Φ.Π.Α. 24% – 1,92€)) μέσω Viva (το σύστημα της Viva δέχεται όλες τις κάρτες, ακόμα και αν δεν έχετε κάνει εγγραφή στη Viva)

BHMA 2: Μολις πραγματοποιηθει η πληρωμή, θα λάβετε αυτόματα έναν σύνδεσμο παρακολούθησης του Video. Σε περίπτωση που δεν λάβετε το email, κοιτάξτε στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία σας (spam).

ΒΗΜΑ 3: Ακολουθήστε τον σύνδεσμο προβολής και απολαύστε ολόκληρη την παράσταση του Αλέξανδρου Τσουβέλα.

Ο σύνδεσμος έχει διάρκεια 5 ώρες από την στιγμή της ενεργοποίησης, είναι προσωπικός, δεν μεταβιβάζεται, και έχει ισχύ μόνο από την συσκευή στην οποία τον ενεργοποιήσετε (smart phone, smart tv, υπολογιστή, tablet κ.λ.π). Η προβολή γίνεται μέσω online streaming (διαδικτυακή προβολή) και όχι με download (“κατέβασμα”).