Τηλεόραση

Η μαμά μου μαγειρεύει: Η ενδιαφέρουσα… πρόταση του Μάρκου στον Αλέξανδρο

Ο Αλέξανδρος και η Ειρήνη κατάφεραν να κερδίσουν στο προηγούμενο επεισόδιο, παρά τα… εμπόδια. Έχοντας σκοράρει ήδη στον έρωτα, έρχονται για να σκοράρουν για 2η φορά και στην κουζίνα του «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου». Απέναντί τους έρχονται, μια μαμά με την κόρη της, η Στέλλα με την Άννα Μαρία.

Σήμερα, ο Αλέξανδρος θα παίξει με τις αντοχές της Ειρήνης καθώς αποδέχεται μια ενδιαφέρουσα… πρόταση του Μάρκου. Σε αυτή τη μαγειρική προσπάθεια, η μια ατυχία διαδέχεται την άλλη… Η Ειρήνη και ο Αλέξανδρος δεν κατάφεραν να συλλέξουν όλα τα υλικά και τα «noodles με κοτόπουλο, γαρίδες και λαχανικά» κινδυνεύουν να μην ολοκληρωθούν.

Η Άννα Μαρία είναι επιχειρηματίας και η μαμά της, η Στέλλα, ασχολείται με τα social media της οικογενειακής επιχείρησης. Μπαίνουν στην κουζίνα και οι δύο με έναν σκοπό: να καταφέρει η κόρη να μαγειρέψει «παραδοσιακά κεφτεδάκια με ντιπ ταχίνι και σπανάκι baby». Όπως όλα δείχνουν, ο χορός συνεπήρε τη μαμά και ο χρόνος τελειώνει… Θα καταφέρει η Άννα Μαρία να στήσει πιάτο;

Ο Έκτορας χάνει τα λόγια του, δοκιμάζοντας τα δύο πιάτα και πρέπει να αποφασίσει… κεφτεδάκια ή Noodles;

Πηγή:HappyTv.gr