Τηλεόραση

Τηλεθέαση: Θριαμβευτική πρεμιέρα για το FAME STORY με τον Νίκο Κοκλώνη

Θερμή υποδοχή επιφύλαξε το τηλεοπτικό κοινό στην πολυαναμενόμενη επιστροφή της θρυλικής ακαδημίας του Fame story στο Star, με τον μοναδικό Νίκο Κοκλώνη στην παρουσίαση.

Η πρεμιέρα του Fame story βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης σε όλα τα κοινά, με ποσοστά που έφτασαν μέχρι και 26,4%.

Το λαμπερό σόου του Star μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, σημειώνοντας μέσο όρο 18,7% στο σύνολο του κοινού και 17,9% στις ηλικίες 18-54 , αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό.

Το γυναικείο κοινό ξεχώρισε το Fame story χαρίζοντας του ακόμα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης με τις γυναίκες ηλικίας 25-44 να φτάνουν σε τέταρτο το 33,3%.

Η πρεμιέρα το Fame Story έγινε no1 trend στo twitter από τα πρώτα λεπτά μετάδοσης και για περισσότερες από 16 ώρες, διατηρώντας αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι και τις 2.00 τα ξημερώματα, με 15.700 tweets.

Ο Νίκος Κοκλώνης, μετά την εντυπωσιακή έναρξη όπου είδαμε για πρώτη φορά τους 18 σπουδαστές της ακαδημίας, υποδέχθηκε on stage τους κριτές, μια dream team της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας: τον Αντώνη Ρέμο, την Ελένη Φουρέιρα, τον Γιώργο Αρσενάκο και τον Light.

Οι 18 σπουδαστές, παρά την αγωνία της πρώτης φοράς, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στις ερμηνείες τους, ενώ συστήθηκαν στο τηλεοπτικό κοινό, ξετυλίγοντας τις προσωπικές τους ιστορίες.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο Νίκος Κοκλώνης παρουσίασε στους διαγωνιζόμενους και στο κοινό τους καθηγητές της σχολής: τη , Διευθύντρια της Ακαδημίας Ηρώ, τον Καθηγητή χορού-χορογράφο Χάρη Κούσιο, , την Image maker Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, την Καθηγήτρια θεατρικής έκφρασης Μαρία Σολωμού, τον Social media trainer Φίλιππο Ιωάννου-Fipsterr, τον Υπεύθυνος τμήματος φωνητικής Άλεξ Παναγή και τους vocal coaches Νικόλα Ραπτάκη και Στεφανία Ρίζου.

Στη συνέχεια όλοι οι καθηγητές μετέβησαν στην μουσική ακαδημία απ’ όπου πήραμε μία πρώτη γεύση από το νέο «σπίτι» των σπουδαστών, μέσω ζωντανής σύνδεσης

Στην πρεμιέρα του Fame Story αποκαλύφθηκε και ο ειδικός ρόλος που θα έχει ο Νίνο. Ο Νίκος Κοκλώνης τον υποδέχθηκε στη σκηνή και εκείνος μοιράστηκε τις αναμνήσεις του από το Fame Story, 21 χρόνια μετά, ενώ αποκάλυψε ότι θα βρίσκεται μία φορά την εβδομάδα στην ακαδημία για να βρίσκεται στο πλευρό των σπουδαστών και να τους συμβουλεύει.

Στο τέλος της βραδιάς δύο παιδιά αποχαιρέτησαν το σόου πριν προλάβουν να μπουν στην Ακαδημία. Αυτοί ήταν η Δήμητρα Πρέκα, και ο Εμμανουήλ Λέανδρος Καραϊσκάκης που συστήθηκε ως Lionder.

Αγαπημένος του κοινού, σύμφωνα με την ψηφοφορία, αναδείχθηκε ο Τίτος Λαχανάς. Οι 16 σπουδαστές μπήκαν χθες αργά το βράδυ για πρώτη φορά στην ακαδημία, όπου ξεκινά για αυτούς το πιο συναρπαστικό ταξίδι!

Πηγή:HappyTv.gr