Μουσικά νέα

Τζένη Γεωργιάδη: Το Tik Tok “χορεύει” στον ρυθμό του «Πάντα για μας καλοκαίρι»

Αν και πρόκειται για ένα τραγούδι της, που κυκλοφόρησε πριν από τρία χρόνια, με την υπογραφή στη μουσική του Στέφανου Κορκολή και στίχους της Ρεβέκκας Ρούσση, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία, το «Πάντα για Μας Καλοκαίρι», επανήλθε δριμύτερο, και αποτελεί αυτή την στιγμή, ένα από τα viral τραγούδια του Τik Tok, κάνοντας την Τζένη Γεωργιάδη, να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Κι αυτό, γιατί οι χρήστες του διαδικτύου, ξετρελάθηκαν μαζί του, μέσα από τη νέα version του, ακούγοντάς το, στο νησιώτικο medley, που κυκλοφόρησε πριν από τρεις μήνες περίπου, όπου περιελάμβανε επίσης, το «Άμα χαράζει στο Αιγαίο», και το «Ποιος μωρό μου ποιος».

Η Τζένη Γεωργιάδη, που την έχουμε απολαύσει σε πάρα πολλά τραγούδια, με σπουδαίους συντελεστές, και με την πρόσφατη επιτυχία της, με το «Κράτησέ με», μέσα από αυτό το medley με άρωμα Αιγαίου, απέδειξε και το νησιώτικο μουσικό ταπεραμέντο της, λόγω και της καταγωγής της από την Τήνο!

Κάνοντας για μία ακόμη φορά, το Tik Tok, να λικνίζεται για τα καλά στον ρυθμό του «Πάντα για μας Καλοκαίρι», σημειώνοντας πολλές εκατοντάδες βίντεο!

@jenny_georgiadi “Παντα για μας καλοκαιρι” 💙🎶 Ενα αποσπασμα απο το νησιωτικο medley που κυκλοφορει στο καναλι μου στο youtube #jennygeorgiadi #pantagiamaskalokairi #greektiktok #greekmusic #mpesforyou #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος – Jenny Georgiadi