Τηλεόραση

J2US: Στην κορυφή της τηλεθέασης για ένα ακόμη σαββατοκύριακο

J2US: ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ 

Τα 8 ζευγάρια του J2US εντυπωσίασαν με τις ερμηνείες τους. Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης, δεν είχε δώσει το παρών στις πρόβες της εβδομάδας για προσωπικούς λόγους, έτσι σύμφωνα με τους κανονισμούς του σόου, δεν διαγωνίστηκε στο χθεσινό live με την παρτενέρ του, Ειρήνη Μερκούρη.

Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό πάρτι με τον Νίκο Κοκλώνη στον Alpha, επέστρεψε μετά από τη μικρή ανάπαυλα των εκλογών σε νέα ώρα, στις 21.00, μπαίνοντας σε πιο καλοκαιρινούς ρυθμούς.

Με μια διαφορετική έναρξη σε dance διάθεση  -το «Dance with Κοκλώνης»- και τα ζευγάρια να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, το J2US χάρισε μια ακόμα ξεχωριστή τηλεοπτική βραδιά.

Το κορυφαίο μουσικό σόου, το J2US, που έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού, βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης και στο 12ο live σημειώνοντας ποσοστά που έφτασαν μέχρι και 23,6%.

Η εκπληκτική εικόνα των εμφανίσεων των καλεσμένων αλλά και των συμμετεχόντων κράτησε τα βλέμματα στραμμένα στο J2US, σημειώνοντας κατά μέσο όρο στο σύνολο του κοινού 17,6%, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό, ενώ στις ηλικίες 18-54 κατέγραψε ποσοστό 13,7% φτάνοντας μέχρι και στο 16,8%.

Το γυναικείο κοινό ξεχώρισε το J2US χαρίζοντας του υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, με τις γυναίκες ηλικίας 25-44 να σημειώνουν μέχρι και 21,5%.

Ανάμεσα στις ξεχωριστές στιγμές της βραδιάς ήταν η εμφάνιση στη σκηνή του Δημήτρη Σχοινά, που μεταξύ άλλων συγκίνησε και τη μητέρα του, Καίτη Γαρμπή.

Ο Κώστας Αγέρης και στη συνέχεια ο Ζαφείρης Μελάς τραγουδώντας δικές τους επιτυχίες αλλά και αγαπημένα λαϊκά τραγούδια ξεσήκωσαν το κοινό.

Λίγο πριν κλείσει η βραδιά ο Νίκος Κοκλώνης έκανε λόγο και για ένα secret πρόσωπο που θα δούμε το επόμενο Σάββατο στο 13ο live του μουσικού σόου.

To J2US αποχαιρέτησαν χθες ο Φοίβος Παπαδάκης και η Χριστίνα Μαραγκόζη.