Νέες κυκλοφορίες

Γιώργος Παπαϊσιδώρου: Ξεχωρίζει με σπουδαία μουσικά βήματα

Δεν υπάρχουν μεγαλύτερα καλλιτεχνικά «γαλόνια», για έναν νέο ερμηνευτή, να κερδίσει με την φωνή του και το ήθος του, δύο από τους σπουδαιότερους ανθρώπους, της μουσικής σκηνής.

Απόδειξη αυτού, ο Γιώργος Παπαϊσιδώρου, που κατάφερε να συγκινήσει τον Γιώργο Μουκίδη, και να βγει νικητής, σε ένα special μουσικό talent show, που οργάνωσε, κερδίζοντας ένα τραγούδι, με την υπογραφή του, αλλά και να πάρει, το τηλεοπτικό βήμα, από τον Γιώργο Θεοφάνους, που τον ξεχώρισε και τον παρουσίασε, στην εκπομπή του, «Ένα τραγούδι ακόμα»!

Ο Γιώργος Παπαϊσιδώρου, αποτελεί αναμφισβήτητα, μία σπουδαία λαϊκή φωνή, με μοναδικές επιρροές από το παραδοσιακό, δημοτικό τραγούδι, αφού στις φλέβες του κυλάει, ένα θρυλικό μουσικό «αίμα», όντας δισέγγονο, του Γιώργου Παπασιδέρη, που έχει αφήσει, τεράστιες διαχρονικές επιτυχίες, όπως το «Ιτιά», «Πουλάκι ξένο,ξενιτεμένο», το «Παπάκι», κ.α.

Κυνηγώντας το μουσικό του όνειρο, από τριών χρονών, παράλληλα με σπουδές θεολογίας και οδοντιατρικής, έχει καταφέρει ουκ ολίγα. Αν και την ημέρα εργάζεται ως βοηθός οδοντιάτρου, ενώ τα βράδια, κλέβει την παράσταση με τις live εμφανίσεις του, στο «Χοντρό Αλάτι» στην Σαλαμίνα, κατάφερε να διακριθεί στο The Voice, να κεντρίσει τον Νίκο Μουρατίδη, να ασχοληθεί για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, ως μάνατζερ του, αλλά και να νικήσει, τον μεγάλο μουσικό διαγωνισμό ταλέντων, που οργάνωσε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, Γιώργος Μουκίδης.

Εξ ου, και το νέο του τραγούδι, με τίτλο «Σου το Ορκίζομαι», σε μουσική και στίχους του Μουκίδη, που έχει αγαπηθεί από τον κόσμο.

Η πρόσφατη εμφάνισή του δε , στην εκπομπή του Γιώργου Θεοφάνους, που τον συνόδευσε με το πιάνο, ερμηνεύοντας το νέο του τραγούδι, και άλλα, ήταν άκρως συγκινητική, με τον πολλά υποσχόμενο ερμηνευτή , να εξομολογείται παντού, τα πόσα πολλά ευχαριστώ, οφείλει σε αυτούς τους δύο ανθρώπους.