Μουσικά νέα

Λένα Ζευγαρά: Με hit που «σαρώνει» και πρεμιέρα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο που θα συζητηθεί

Μοναδικές καλλιτεχνικές στιγμές, βιώνει αυτή την περίοδο η Λένα Ζευγαρά, αφού το νέο της τραγούδι, με τίτλο «Όλα Τα Αγάπησα», κέρδισε την αγάπη του κόσμου, σημειώνοντας ήδη μεγάλη επιτυχία στο Youtube, ενώ παράλληλα, προετοιμάζεται πυρετωδώς, για την έναρξη των νυχτερινών της εμφανίσεων!

Μέσα σε ένα μόλις μήνα κυκλοφορίας, η δυναμική μπαλάντα της, σε μουσική Γιάννη Φρασέρη και στίχους Βαγγέλη Κωνσταντινίδη, που κυκλοφόρησε από την Panik Platinum, μαζί με ένα μοναδικό music video, με την υπογραφή του Άλεξ Κωνσταντινίδη και με συμπρωταγωνιστή της τον Γιάννη Αϊβάζη, κατάφερε να γίνει top trend στο Youtube, να ξεπεράσει τα 2.000.000 προβολές, αλλά και να αποτελέσει το αγαπημένο hit single των clubs, αλλά και των ραδιοφωνικών σταθμών!

Και οι εκπλήξεις, από τη Λένα Ζευγαρά, συνεχίζονται! Η δημοφιλής λαϊκή ερμηνεύτρια, μετά από και ένα sold out live tour, σε Ελλάδα και εξωτερικό, βρίσκεται σε αδιάκοπες προετοιμασίες, για την πρεμιέρα της, σε ένα σπουδαίο σχήμα, που θα ξεκινήσει σύντομα, από τη Θεσσαλονίκη, και που από το πρώτο κιόλας άκουσμά του, θα προκαλέσει μεγάλη μουσική αίσθηση, και θα αποτελέσει αναμφισβήτητα, το must, της διασκέδασης.

Δείτε το βίντεο στο Youtube