Μουσικά νέα

Νάσια Συρράκου: Η νέα «μούσα» της G Music που θα προκαλέσει αίσθηση στο πεντάγραμμο (εικόνες)

Στην δισκογραφική οικογένεια της G Music, ανήκει πλέον, η Νάσια Συρράκου! Μία σπουδαία μεταγραφή, για μία σπουδαία ερμηνεύτρια, που έχει πολλά να δώσει στη μουσική σκηνή, κάτι που θα δούμε και θα ακούσουμε σύντομα, μέσα από τη συνεργασία της, με την πολλά υποσχόμενη και ανερχόμενη, δισκογραφική εταιρία.

Η Νάσια Συρράκου, με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη, αποτελεί, μία μοναδική εκπρόσωπο του λαϊκού-ελαφρολαϊκού πενταγράμμου, που εδώ και 13 χρόνια, έχει δώσει το δυναμικό της στίγμα, μέσα από τις συνεργασίες της! Έχοντας ένα δυνατό βιογραφικό, με live εμφανίσεις, στα μεγαλύτερα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης, και της Βορείου Ελλάδας γενικότερα, αλλά και συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του πενταγράμμου, όπως η Πάολα, ο Νίκος Μακρόπουλος , ο Μάκης Δημάκης, η Λένα Παπαδοπούλου, ο Ανδρέας Στάμος, ο Δημήτρης Χρυσοχοίδης, ο Γιώργος Γιασεμής κ.α, έρχεται, μέσα από την σύμπραξή της με τη G Music, να απογειωθεί καλλιτεχνικά.

Ήδη έχει μπει στο στούντιο ηχογράφησης, και σύντομα θα την απολαύσουμε, σε νέα μουσικά πράγματα, που θα κλέψουν την παράσταση, όπως κάνει και η ίδια άλλωστε, τόσο με το φωνητικό της ταπεραμέντο, όσο και με την εκρηκτική σκηνική της παρουσία. Συγκρατείστε το όνομα της Νάσιας Συρράκου, γιατί αποτελεί το πιο ελπιδοφόρο αίμα, του πενταγράμμου, και θα μας απασχολήσει πολύ!

image1
IMG-9448-Edit-Edit-2-copy
IMG-9504-Edit-Edit
nasia-0008-February-13-2013-2